Meld je aan als rolmodel op Spiegelbeeld en maak meer meisjes enthousiast voor bèta, techniek en ict!

Spiegelbeeld is de online rolmodellendatabase met daarin meer dan 2000 vrouwelijke professionals en studenten (rolmodellen) die werken of studeren in bèta, techniek en ict. Zij hebben samen met VHTO één doel: meer meisjes enthousiast maken voor een toekomst in bèta, techniek en ict. Spiegelbeeld is een project van VHTO.

Waarom Spiegelbeeld?
Met het oog op de toekomst, waarin een groot tekort aan goed opgeleide bèta/technici dreigt, is de inzet van rolmodellen op scholen ontzettend belangrijk. Waarom? Veel meisjes hebben geen (goed) beeld van bèta/technische opleidingen en beroepen. Als rolmodel in Spiegelbeeld geef je ze een kijkje in de toekomst. Je laat ze mogelijkheden in bèta, techniek en ict zien, waar ze misschien nog nooit aan hebben gedacht!

Maak ook meisjes enthousiast voor jouw opleiding en beroep!
Ben jij een vrouwelijke professional met een bèta/technische opleiding en werk je in bèta, techniek of ict? Of ben je een vrouwelijke student en volg je een bèta/technische opleiding? Meld je dan aan als rolmodel op Spiegelbeeld!

Ben je docent of decaan? Dan speel je een belangrijke rol in het keuzeproces van leerlingen. In samenwerking met VHTO kun je Spiegelbeeldvrouwen inzetten voor voorlichtingsactiviteiten op school. Neem eens een kijkje in de database.

> aanmelden professionals
> aanmelden studenten
> Bekijk het profiel van Lauke Ringens
> Bestel visitekaartjes en maak meer rolmodellen enthousiast! 
> Ben je leerling met oog voor exact en techniek? Kijk hier